Tervetuloa tutustumaan Pukkikallioon!

Onko tämä mökki sinun seuraava lomakohteesi?

40m2 alakerta

60m2 yläkerta

20m2 Saunatilat

20m2 terassi

Alakerta, ”tupa”

Tuvassa on mukava kolmen istuttava sohva, rahi ja nojatuoli. Lisäksi avotakka, jossa voi polttaa tulta tunnelman luomiseksi. Tuvassa on lisäksi 140cm leveä parisänky. Tuvan yhteydessä on hyvin varusteltu keittiö, jossa on ”pirtin pöytä”, johon mahtuu 6 hlö kerrallaan nauttimaan aamupalaa. Lisäksi keittiössä on työtaso, jota voi myös käyttää aamupala pöytänä. Keittiössä on myös puuhella, jos haluat keittää aamukahvisi tunnelmallisesti liedellä.

Mökin tiedot

Terassi

Mökissä on suuri lasiterassi, jossa voit nautiskella luonnon kauneudesta, vaikka keli ei olisi suotuisa. Terassilla on nojatuoleja maiseman katselua varten. Itse tykkään juoda aamukahvini terassilla.

Yläkerta

Yläkertaan on oma sisäänkäynti terassin kautta. Yläkerran portaat ovat jyrkät, joten kohde ei sovellu liikunta esteisille. Yläkerrassa on makuupaikat neljälle. Iso parisänky ja kaksi verhoilla suljettavaanukkumatilaa. Yläkerrassa on myös ajanviettoon tarkoitettu nurkkaus, jossa on kulmasohva. Kulmasohvasta on mahdollista saada kaksi nukkumapaikkaa lisää.Tilassa on ilmalämpöpumppu, jolla saat tarvittaessa lämmitettyä, tai viilennettyä tilaa. Lisäksi yksi lasten nukkumiseen soveltuva lisä sänky.

Saunaosasto

Pukkikallion erikoisuus on tunnelmallinen saunaosasto, joka sijaitsee lähes järven päällä. Pesuhuoneen ovesta pääsee suoraan järveen. Saunassa on puukiuas, joka antaa lempeät löylyt lomalaiselle. Lauteet on tehty päätilan vanhoista lattialaudoista, jotka tuovat oman tunnelmansa saunaan.Pesuhuoneessa on kaksi suihkua. Saunaosastossa sijaitsee vesi wc. Lisäksi käytössäsi on kuivaava pyykinpesukone.

Ulkohuussi

Halutessasi voit käyttää vesivessan sijasta ekologista ulkohuussia, joka sijaitsee ulkovaraston vieressä.

Pihasauna

Pihasauna on käytettävissä, mutta sitä ei ole korjattu asiakaskäyttöön. Muistathan siivota jälkesi, jos käytät pihasaunaa.

Varustus

Pukkikalliossa on kattava varustelu helpon lomailun turvaamiseksi. Keittiössä on jääkaappi/pakastin, sekä kahvin/vedenkeitin, leivänpaahdin, uuni, mikro, astianpesukone ja perus keittiövälineet.

Käyttövesi tulee järvestä. Järvivesi on puhdasta ja osa alueen talouksista käyttää sitä myös juomavetenä. Emme kuitenkaan suosittele järviveden käyttöä juomavetenä. Keitettäviin ruokiin se käy mainiosti.

Saunatiloissa on kuivaava pyykinpesukone.

Sekä ylä- että alakerrassa on jäähdyttävä ilmalämpöpumppu.

Mökissä on älytelevisio sekä Wifi.

Pihalla nuotiopaikka, jossa muurinpohjapannu, sekä kiviset istuimet ympärillä. Terassilla kaasugrilli, sekä pöytäryhmä kuudelle.

Suuri laituri, mahdollistaa veneellä saapumisen.

Vuodepaikat 6 hlö. Lisäksi mahdollisuus tehdä lisämaksusta 3 nukkumapaikkaa lisää. Yläkerrassa parivuode ja kaksi nukkumasoppea. Alakerrassa parivuode.

Hyvät uintimahdollisuudet. Kallioinen ranta sekä hiekkaranta ja laituri. Talvella avanto tilauksesta.

Makuuhuone sijaitsee yläkerrassa, johon on oma sisäänkäynti terassin kautta.

Sisävessa saunaosastolla, käynti ulkokautta. Käytössä myös ulkohuussi.

Saunaosastolla puusauna sekä kaksi suihkua.

Käyttövesi tulee järvestä, olemme varanneet teille 10l juomavettä.

Ei sovellu liikuntaesteisille runsaiden ja jyrkkien portaiden vuoksi. Liikuntarajoitteisen tulee tutustua kohteeseen harkiten ennen varausta.