Fatbike vuokraus

Tämän mukavammaksi ei pyöräily enää voi mennä!

Haluatko kokeilla maastopyöräilyä ilman aiempaa kokemusta tai kuntopohjaa? Sähköavusteisella fatbikellä maastopyöräily on kaiken kuntoisten ja tasoisten saatavilla! Voit lähteä pyöräilemään joko Kurjalasta, jossa on kumpuilevaa maastoa ja kilometri tolkulla rauhallisia maalaisteitä mitä pitkin huurruutella. Tai sitten voit ottaa pyörän kirkonkylän pisteeltä ja ajella kirjonkylän kuntopolkuja ja lähialueita ristiin rastiin.

E-Fatbikellä ajaminen onnistuu mainiosti myös talvella!

Soita tai laita WhatsApp viesti niin varataan sinulle sopiva aika (nettivaraus tulossa myöhemmin). Meiltä saat mukaasi pyörän lisäksi perushuoltosetin sekä kypärän ja olosuhteiden mukaan valaisimen. Autamme tarvittaessa reitin suunnittelussa, mutta hyvänä apuna on esimerkiksi metsähallituksen retkikartta.fi .

Vuokrattavat pyörät:

4kpl  Cube Nutrail Hybrid, joista 2 kokoa M ja 2 kokoa L
2kpl  Tunturi Emax koko M  
5kpl  Tunturi Emax koko S 
1kpl Haibike Fatsix koko S

https://tunturi.fi/tuote/arkisto/2020-mallisto/sahko-20/emax-sahkofatbike-2020/

https://rtech.fi/rtech/tuotteet/cube-polkupyorat/maastopyorat-

etujousitetut/https://www.haibike.com/pl/en/about-haibike/our-model-range/ebike-models/xduro-fatsix


Hinnasto:

Pyörän vuokra:

1-2h                                               15€/h

3h                                                    40€

1vrk                                                 65€

Ota yhteyttä kysyäksesi ohjattua safaria tai tyhy/tyky-retkeä.

Pidemmistä vuokra-ajoista kysy soittamalla tai viestillä.

Kalastus

Suvasveden kirkas ja puhdas vesistö antaa kasvualustan niin luonnonkaloille, kuin istutetulle taimenelle ja järvilohelle. Mökin hintaan kuuluu verkkokalastuslupa kahdelle verkolle. Muut luvat voit ostaa www.kalakortti.com. Osakaskunnan nimi on Kopolanniemen Osakaskunta. Lisätietoa alueen kalastuksesta ja rajoituksista löydät osoitteesta www.suvasvedenkalatalousalue.fi .

Teemme yhteistyötä https://kalaopas.fi/ kanssa. Kalaoppaan kanssa pääset kalastamaan ammattilaisen opein ja välinein. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä elämäsi paras kalareissu! Timon talvikalastus video: https://drive.google.com/file/d/1GEyjrbs3jaNcFnuNwSUcvdLNYnPYlfdc/view?usp=sharing&ts=620b5778